Optimizarea SEO (optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare) a devenit in ultimii ani o adevarata industrie, pentru proiecte complexe sfatul nostru chiar fiind sa apelati la serviciilor consultantilor si firmelor specializate in acest domeniu. Evitati pe cat posibil firmele care "optimizeaza website-uri", pe langa aceasta reumpland si cartuse de imprimanta, desenand logo-uri si depanand calculatoare, vanzand tehnica de calcul si, in general, "facand orice". In Romania exista extrem de putini specialisti in SEO, pentru proiecte complexe fiind bucurosi in a va pune in legatura cu acestia, la cererea dumneavoastra.

    Pentru site-urile de prezentare a produselor si serviciilor oferite de companii, urmarirea unor pasi generali de optimizare poate face diferenta intre dumneavoastra si concurenta: URL dinamic, titlul paginii, meta keywords si meta description diferite pentru fiecare pagina, existenta tag-urilor H1 si H2 pentru cuvintele si grupurile de cuvinte cheie, codul HTML fara erori (validare W3C), prezenta alt-urilor la imagini si title-urilor la link-uri etc.

    Va oferim consultanta si servicii de optimizare SEO ce sunt mai mult decat suficiente pentru 95% din site-urile de prezentare, pentru proiecte mai complexe putandu-va recomanda consultantii si firmele specializate din Romania. Nu garantam "prima pozitie in Google" si va sfatuim sa nu achizitionati servicii de optimizare pentru motoarele de cautare de la cei ce ofera aceasta garantie.

    Stim exact ce putem face si ce putem garanta, si ne straduim sa punem toata experienta noastra in beneficiul dumneavoastra!