Suntem o echipa specializata in web design si programare web, creare de aplicatii web complexe, solutii de comert electronic (magazin online), platforme CMS (Content Management Systems).

    Va oferim servicii de programare si dezvoltare a aplicatiilor web personalizate, proiectate in functie de necesitatile fiecarui client in parte. Fie ca este un CMS - sistem de management al continutului, un magazin virtual, un catalog de produse, o aplicatie Intranet sau un portal complex, echipa noastra este alegerea potrivita: detinem cunostinte dobandite in ani de experienta in programarea de solutii integrate sau programare personalizata, si putem dezvolta aplicatii web complexe la cererea dumneavoastra, cu orice specificatii.

    Prin serviciile noastre de programare web putem oferi oricarui client (companie sau persoana fizica) solutii de programare web personalizata, solutii de programare cu acces la baze de date, dezvoltare de proiecte in PHP, verificare si mentenanta pentru proiecte existente, solutii de programare pentru site-uri de prezentare si magazine online. Avem experienta in programare web pentru orice tip de proiect, putand construi orice solutie care sa serveasca oricarei necesitati.

    Dupa o analiza atenta a obiectivelor ce trebuiesc indeplinite, vom stabili impreuna etapele principale ale proiectului, precum si costul si termenul de finalizare ale fiecarei etape. Pe timpul realizarii proiectului, departamentul de relatii cu clientii va gestiona durata diferitelor stadii in programare, costurile, trimiterea rapoartelor de activitate catre dumnevoastra.

Site-uri pe categorii