Magellan 2.0
Pana de curand, companiile au folosit prezenta lor online doar ca mijloc de prezentare a unui produs, a unui serviciu sau a organizatiei. Site-urile web incep sa fie exploatate in prezent ca o modalitate eficienta de marketing si de crestere a profitului, prin eficienta, vizibilitate, onestitate si accesibilitate.

Solutie web dezvoltata special pentru site-uri de prezentare, si perfect adaptata cerintelor actuale, Magellan 2.0 este o aplicatie CMS ("aplicatie web cu gestiune de continut"), ce cuprinde toate instrumentele necesare pentru ca afacerea dumneavoastra sa aiba o prezenta activa pe Internet.

Hermes 2.9
Solutia de comert electronic este oferita de Underclick (consultanta afaceri, interfatarea cu clientul, plan de actiune) si de DWD (constructie magazin virtual, adaptare, mentenanta, gazduire).

Magazinul electronic oferit prin solutia HERMES 2.9 este un magazin robust, prin care un antreprenor isi poate transporta foarte usor afacerea sa in mediul online. Solutia presupune un modul "miez" care deserveste toate necesitatile unui magazin virtual si mai multe module "add-on" care presupun imbunatatiri ale magazinului (Servicii Aditionale, Module de plata Online, Module de Optimizare Google, etc).


Blog WordPress
Blog-ul este un instrument eficient de promovare a produselor si/sau a serviciilor, dar si un instrument de evaluare a perceptiei clientilor asupra afacerii dvs.
Ce este inclus in pachet:
- Instalarea platformei Wordpress
- Implementarea unei teme (design) pentru blog, pe care o alegeti astfel incat sa reflecte cat mai bine imaginea dumneavoastra sau a companiei.
- Instalarea unor module care sa creasca performanta blog-ului si sa va ajute in publicatiile dumneavoastra (Akismet Antispam, Google XML Sitemaps).
- Optimizare SEO.
- Consultanta cu privire la folosirea blog-ului.

Google APPS
Google Apps este un pachet de aplicatii de comunicare si colaborare, disponibil online, pe durata nelimitata, sub forma Software-as-a-service (software oferit ca serviciu - cu gazduire externa) pentru email de business si partajare sigura de informatii. Google Apps este un serviciu recomandabil pentru IMM-uri, dar si pentru organizatii non-profit (fundatii) sau institutii bugetare (scoli, primarii etc).

Mobile Magellan
Versiunea de mobil este integrata cu platforma web Magellan 2.0, fiecare sectiune si pagina din cadrul site-ului dumneavoastra putand fi prezenta, dupa dorinta, si in versiunea pentru telefoanele mobile, in sectiunea de administrare a site-ului putand deci alege ce informatii vor fi prezente pentru vizitatorii ce navigheaza folosind telefonul mobil.

Design-ul versiunii de mobil este unul "lichid", putand fi urmarit in conditii optime, indiferent de rezolutia ecranului telefonului mobil (240 pixeli, 320 pixeli, 480 pixeli etc.), in cazul site-urilor multilingve regasindu-se si selectorul de limbi.


Suport online - Live Help
Se estimeaza ca o interactiune telefonica, de durata medie, este de 20 pana la 40 de ori mai scumpa decat o conversatie web.

Implementarea solutiei de suport online include componentele:
- modul Server (PHP + MySQL)
- modul Server Admin pentru Windows ®
- modul Operator Client pentru Windows ®
- modul Webclient


Open Magellan
Platforma web GRATUITA, dezvoltata special pentru site-uri de prezentare, si perfect adaptata cerintelor actuale, Open Magellan este o aplicatie CMS ("aplicatie web cu gestiune de continut"), ce cuprinde instrumentele strict necesare pentru ca afacerea dumneavoastra sa aiba o prezenta activa pe Internet

Forum - comunitate online

Un forum de discutii este o aplicatie web ce faciliteaza discutiile dintre membrii sai. Un utilizator de Internet ce viziteaza un forum de discutii si este interesat de una dintre temele discutate poate introduce propriul comentariu sau poate initia propria tema de discutie; diferenta fata de un sistem de chat este ca membrii participanti la discutii nu sunt on-line in acelasi timp.
Deschiderea unui forum online este recomandata tuturor companiilor ce doresc atat promovarea firmei, cat si pentru aflarea parerii clientilor despre serviciile si produsele oferite, discutiile din cadrul forum-ului fiind benefice pentru imbunatatirea lor si pentru studiul necesitatilor consumatorilor.

ClickMap - harta click-urilor
In colaborare cu LabsMedia, instalam harta click-urilor efectuate in website (ClickHeat), dumneavoastra putand astfel urmari comportamentul vizitatorilor website-ului dumneavoastra, descoperind punctele de interes ale site-ului monitorizat, aducand apoi corectiile necesare din punct de vedere al design-ului si al aranjarii informatiei in site, pentru a oferi potentialilor clienti informatia de care acestia au nevoie, atunci cand o cauta.

Doriti altceva?
Dezvoltarea aplicatiilor software, de orice tip ar fi ele (website de prezentare, solutie de e-commerce, portal, aplicatie intranet etc.), necesita experienta indelungata, o echipa solida si un plan bine pus la punct astfel incat succesul aplicatiei sa fie asigurat.

De cele mai multe ori exista falsa impresie ca dezvoltarea unei aplicatii software necesita doar un volum de munca ridicat. Un volum de munca ridicat insa nedublat de experienta corespunzatoare, o echipa solida si un plan bine pus la punct, poate transforma proiectul intr-un esec, fiind deci nevoie ca in desfasurarea unui astfel de proiect sa se ia in calcul cateva etape cheie: analiza pietei, planificare, realizarea specificatiilor tehnice, proiectare, implementare, testare, gazduire, intretinere/mentenanta, update-uri constante.