Hermes 2.9<br/>(hermes.com.ro)
Magazinul online oferit prin solutia HERMES 2.9
a. Modulul de utilizatori > asigura posibilitatea de inregistrare a unui utilizator in baza de date a magazinului, de creare a unui cont si de lansare ulterioara a comenzilor. Operatorul pe baza acestui modul poate efectua comunicarea in timp real cu clientii magazinului.
b. Modulul utilizatori cu firma > asigura posibilitatea de completare a mai multor profile de firma de catre fiecare utilizator. Astfel la lansarea comenzii fiecare utilizator poate selecta pe care din firme sa fie facturat.
c. Modul Comenzi > contine centralizatorul si arhiva comenzilor magazinului virtual. Panelul de management comenzi arata in fiecare moment status-ul comenzilor si comentarii pe marginea acestora.
d. Modul Producatori > Fiecare produs are un alt producator. Clasificarea pe acest criteriu este un mijloc pentru utilizator de a regasi mai repede produsele dorite si are importanta mare in administrare.
e. Modulele Produse, Atribute, Categorii > permit definirea produselor, a caracteristicilor lor si clasificare lor in categorii si subcategorii ordonate dupa bunul plac al posesorului magazinului.
f. Modul Modalitati de plata > permite alegerea modalitatilor de plata pentru magazinul virtual.
g. Modulul Transportatori > permite definirea transportatorilor pe tipuri de produse.
h.Modulul Comentarii> permite managementul opiniilor exprimate de clienti.
i. Modulul Predefinite > permite managementul de texte la diverse actiuni in cadrul site-ului.
j. Modulul Pagini Statice > permite comunicarea de companie.
k. Modul bannere > permite schimbarea bannerelor in site.
l. Modul newsletter> permite compunerea si trimiterea de newsletter catre utilizatori.

Alte noutati:
Magellan 2.0
(magellan.com.ro)
PlayIA
(playia.eu)